flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія старшого секретаря та консультанта суду

24 листопада 2015, 09:53

Погребищенський районний суд Вінницької області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад старшого секретаря суду на період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та консультанта суду на період лікарняного по вагітності й пологах та період відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку .

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають:

-      вищу юридичну освіту за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра;

-      стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше двох років  або загальний стаж роботи за фахом не менше трьох років;

-      знають вимоги чинного законодавства з питань державної служби;

-      вільно володіють державною мовою;

-      не досягли граничного віку перебування на державній службі (65 років);

Для участі у конкурсі подаються:  заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;  декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"; копія  документа, який посвідчує особу; копія військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); довідка про допуск до державної таємниці (у разі її наявності).

         Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається за телефоном (8-043-46) 2-15-06, або за адресою м. Погребище вул. Б. Хмельницького, 51.

 Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення.