flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося навчання діям у надзвичайних ситуаціях

17 лютого 2022, 15:22

16 лютого в приміщенні Погребищенського районного суду Вінницької області проведено навчання діям у надзвичайних ситуаціях. Навчання відбулося із залученням працівників ДСНС України та Служби судової охорони

    Під час тактико-навчального заняття співробітниками взводу охорони спільно з бійцями ДСНС була відпрацювана учбова евакуація працівників апарату суду та надання першої медичної допомоги особі, яка отруїлась чадним газом. Працівники ДСНС продемонстрували, як працюють та як користуватись вогнегасниками різного типу.

     На завершення заходу фахівцем відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Вінницькому районі УЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергієм Ружанським було проведено лекцію як запобігти надзвичайним ситуаціям та як діяти у разі їх виникнення, особливу увагу було приділено правилам користування електричними приладами, вручено працівникам суду інформаційні листівки з переліком необхідних засобів, що мають міститися в тривожній валізі на випадок виникнення надзвичайної ситуації.