flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді проведені навчання

23 лютого 2023, 14:05

22 лютого Погребищенським районним судом Вінницької області спільно із працівниками Служби судової охорони проведено навчання, яке включало в себе 2 блоки - надання першої долікарської допомоги та порядок дій у надзвичайних ситуаціях.

         Комплекс медичних заходів, спрямованих на надання медичної допомоги при невідкладних станах, які відмічають на виробництві, у побуті, під час дорожньо-транспортних пригод, катастроф, техногенних аварій продемонстрував керівник медичної служби судової охорони Олексій Гончарук.

        Під час другого блоку навчання працівники ДСНС продемонстували евакуацію працівників та комплекс дій при пожежогасінні, розповіли як працюють та показали як користуватись вогнегасниками різних типів.

        В ході навчання було надано невідкладну допомогу «постраждалій» особі з ознаками отруєння чадним газом.

       На завершення навчання працівниками 26 ДПРЧ м. Погребище було проведено лекцію про те, як запобігти надзвичайним ситуаціям та як діяти у разі їх виникнення.

      Окрему увагу було приділено порядку дій при землетрусах, поводженню на льоду та особливо небезпечним знахідкам у вигляді вибухових предметів, що є вкрай актуальним у теперішній час.