flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату суду взяла участь у підсумковій нараді

07 березня 2023, 10:21

   3 березня керівник апарату суду Леся Павлюк  взяла участь у нараді з керівниками апарату місцевих загальних судів Вінницької області, що проводилася Територіальним управлінням Державної судової адміністрації в Вінницькій області. На нараді обговорено підсумки роботи судів у 2022 році та перспективи 2023 року.

     Розглянуто актуальні питання щодо переходу на обслуговування новим Інтернет-провайдером, бронювання військовозобов’язаних, нарахування та виплати заробітної плати в поточному бюджетному році, проходження платежів в умовах воєнного стану.

    Також на нараді було обговорено проблеми дефіциту кошторису та перспективи нарахування обов’язкових і стимулюючих виплат, основні аспекти організаційного забезпечення діяльності судів у 2023 році, стан фінансового забезпечення місцевих загальних судів області у 2022 та 2023 роках, забезпечення судів необхідними для здійснення правосуддя матеріально-технічними засобами.

     Окрему увагу було звернуто на новий порядок бронювання військовозобов’язаних, питання організації роботи з кадрами, питання декларування доходів державних службовців, питання формування звітності та організації роботи судів.