flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про режим роботи суду в умовах воєнного стану

10 червня 2022, 11:37

   Нагадуємо, що  умовах запровадженого воєнного стану графік роботи Погребищенського  районного суду Вінницької області залишається незмінним, а суд продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції відповідно до діючого законодавства України, в штатному режимі.

            Графік роботи:

            понеділок-четвер – з 8 год. до 17 год.;

            п’ятниця  – з 8 год. до 16 год.

            обідня перерва щоденно з 12 год. до 12-45 год. 

     Наразі всі засоби зв’язку функціонують, всю додаткову інформацію ми оперативно повідомляємо на нашому вебсайті та сторінці суду у соціальних мережах.

     Одночасно, задля безпеки громадян та працівників суду, нагадуємо про можливість використання альтернативних способів подання, отримання документів та ознайомлення з ними:

    -   документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд»

    -    отримувати всі документи у справі (ухвали, повістки, рішення суду тощо) можна через підсистему «Електронний суд»;

    -   інформацію про дату та час судових засідань можна дізнатися в телефонному режимі за тел. (04346)2-15-06.

     Окрім цього, повідомляємо про можливість здійснення правосуддя у дистанційному режимі за допомогою засобів відеоконференцзв’язку. Із заявами про проведення судового засідання в режимі відеоконференції просимо звертатися завчасно.

 

Прес-служба суду